Alla inlägg den 12 januari 2009

Av Lisa Hillbom - 12 januari 2009 15:33

Så har Herr Värderingsman vart här. Gick så bra så.

Har vart nervös helt i onödan. Han var supertrevlig, och allt lät positivt. Så i vår blir det nytt tak, hoppas jag på. Saga var ju med och charmade skjortan av honom, så det blir nog nemas problemas.

Man tycker inte vi har gjort så mycket i huset, men när man gick igenom allt så blev nog både Jocke och jag lika häpna. Det är en del vi fixat med ändå. Helt nytt värmesystem, alla vitvaror är nya (utom kyl/frys), 4 nya golv inlagda, ett nytt tak. Många smågrejer också, som gör mycket för helheten. Som tex att det bruna kaklet målades vitt.


Lika trevlig Saga idag med. Fick väcka båda två i morse. Hon har känts lite halvdan under dagen. Har ju fördelen av att kunna titta till henne under dagens lopp. Eller nackdel... Beror ju lite på vad det handlar om.

Iallafall. Ingen feber. Och man är ju så dum som stirrar sig blind på den där termometern. Men så blir det nu iallafall. Hon har vart ledig tre veckor, så hon kan omöjligt bete sig såhär pga trötthet.

Hon blir helt vild! Sparkas, kastar sig på golvet, skriker... Det är ju för tusan inte min unge.

Så vi väntar ett tag och ser om det kommer en liten släng av någon sjukdom. För fröken är inte sig själv.


Har precis stoppat in två köttfärslimpor i ugnen. Gräddsås och potatis till. Blir kanoners.


Blir tidig säng för barnen, idag med. Så det blir mat, dusch, frukt & bompa. Sens sova. Sen ska jag och mannen min krypa ner och kolla färdigt på en film vi lånade av grannen igår.


Sov som ett lass skit i natt. Dels den vanliga "Söndags-kvälls-svårt-att-sova-grejen". Och sen blåsten. Gud! Vår stege blåste omkull. Då blåser det rejält.

Det har slamrat, slagit och haft sig hela natten.


Och vår lilla räkan-missen blir inte piggare heller... Blir lite fundersam. Vad tusan är det för fel på honom? Han kliar fortfarande sönder sig, trots penicillin och kortsion i två veckor idag. Känns inte bra. Ska ner till Torkel i veckan igen, får han titta på honom. Det är varken kul för honom eller oss. Vi ska bråka med honom och ge han salva och medicin, och han skäms, så han gömmer sig nere på toaletten. Pruttkatten.


Nu ska jag skala lite potatis, och slösurfa lite till. Sen börjar väl dagens rusch.

Ovido - Quiz & Flashcards