Alla inlägg den 2 januari 2009

Av Lisa Hillbom - 2 januari 2009 18:52

Varför går det inte? Varför kan bara vissa kommentera mina briljanta inlägg!? Så grymt irriterande. Nästan så att man överväger att flytta bloggen någon annanstan. Har mejlat kundservice, får se om något händer.


Idag for jag iväg till stan en sväng, tillsammans med mamma och MajaLotta Fisenbom. Skor, stod på tapeten. I hate it. Skor är det värsta som finns. Så tråkigt, tråkigt, tråkigt. Jag har storlek 41/42 och liiite för tjocka fötter. Och så är dom ännu bredare än tjocka. Eller nåt. Jag får inte på en normal sko på min fot!!!

Men med sponsring, bidrag eller vad man nu ska kalla det, av svärmor, så gled mina gazellfötter så fantastiskt smidigt ner i ett par vinterkängor. 30% nedsatta i pris, men kostade ändå 630 kr. Alldeles för mycket för min tunna pluska. Vilken tur att jag tänkt behålla min man och svärmor hela livet!


Premiärade en liten promenad nu ikväll, och dom känns verkligen jättebra.


Bifogar en fin bild på vår briljanta nyårsdukning. Julgransglitter kan användas till mycket.


Barnen sover. Skönt att någon kväll få dom i säng i tid. Det blir som det blir under jullovet, men när det faller sig så bra att dom sitter nyduschade i soffan när bompa börjar, så får man dra en lättnadens suck. Ganska skönt faktiskt. Vi äår ju vana att dom somnar runt sju, och vi har lite kväll för oss själva. Men nu har det lätt blivit åtta, till och med nio.

Men vi har fått igen det på morgonen, för en gångs skull. Dom har väl blivit så stora nu. Vi har klivit upp runt åtta.

Så i morgon är det väl samma visa igen. Sex, skulle jag tippa på.


Sitter och klämmer lite brieost. Ljuvligt. Vi har ätit så jävla mycket godis och fika och annat sliskigt denna jul, så vi är less. Vi funderar nästan (NÄSTAN), på en bojkott av sött under Januari. Jag gjorde det förra året, utan något problem. Ganska skönt. Är tufft första tiden, men det ger med sig ganska snabbt. Sjukt. Sockerabstinens.

Men jag har inte bestämt mig... Vet inte om jag är laddad.


Vi får se. Har hållt mig idag iallafall.


Tror jag ska göra lite fruktsallad till mig och maken, sen krypa ner i sängen och kika på tv.


Over.

Ovido - Quiz & Flashcards