Alla inlägg den 24 mars 2009

Av Lisa Hillbom - 24 mars 2009 18:58

Linusen är snaggad!


Fick nog av det där svettiga lurvet han hade där bak. Så idag blev det en klubba som muta, för att få pöjken att sitta på plats. Sen åkte maskinen fram! Det blev jättebra, och han var kanonduktig. Nu är han snaggad och tuff. Jättefin.


Idag blev det lunch hos mamma och pappa, sen träffade vi moster en sväng. Ingen idé att vara hemma när det inte fanns vatten. Vi blir hemma i morgon också, men sen blir det dagis. Myror i brallanmallan hos både mor och barn. Men nu vet jag att dom är betydligt piggare än vad dom vart. Så det känns bra i mammahjärtat.


Nu ska jag beställa lite varor på servera, till jobbet. Sen ska jag försöka hinna se "Halv Åtta..." som jag missade igår.


Over.

Av Lisa Hillbom - 24 mars 2009 09:57

Japp. Vattnet avstängt mellan 08.00-18.00 Frukosten är avklarad, just nu är problemet att jag är bajsnödig. Och kan inte spola i toaletten.


Det är sjukt, när man inser hur otroligt bortskämda vi är. Jocke fyllde upp en himla massa vattenflasko i går kväll. Och jag har redan gjort slut på flera av dom. Hur man slösar och bara tar för givet att det alltid, alltid finns obegränsat med vatten.


Vilken värld.


Sen fick det dom som inte har något alls. Tänkvärt. Kanske borde såna här grejer drabba oss mer ofta. Utan vatten eller ström en hel dag, och märk hur beroende vi är av allt.


Lunchen är bokad hos mamma och pappa. Fläsk och löksås. Mmm.

Jocke skulle bli sen hem ikväll, men vi ska göra fiskburgare. Spännande. Premiär, har aldrig gjort det förr.


Nu ska jag dricka kaffe, sen tror jag vi åker till moster en sväng.

Ovido - Quiz & Flashcards