Alla inlägg den 5 mars 2009

Av Lisa Hillbom - 5 mars 2009 18:28

Snart är det Fredag igen. Skönt. Även om det känns som liiite förhelg nu, eftersom Jocke är ledig Torsdag och Fredag. Skönt som tusingen...


Barnen fick åka en sväng till Mormor och Morfar idag, så att vi fick åka upp till stan och handla hem lite mat. Ekade tomt i både frys och skafferi. Nu ser det liiite bättre ut.


Nu sitter jag och trycker vid datorn, kollar på hemnet på snygga hus och drömmer mig iväg till mitt hus i toppskick. Sen så vaknar jag. Hihi.

Äh. Jag skiter i det egentligen. Men det är bara så himla kul att sitta och titta in hos andra liksom... Någon sjuk twist i mig. I know. Jag älskar att åka bil när det är mörkt ute, typ i villaområden och så. Man ser liksom så väl in till folk då... Låter ju helt stört. Me jag gillar det. Knäppo.


Jocke håller på att lägga barnen, så jag sitter kvar här en stund! Han får kirra det där, så kryper jag ner i sängen sen och kikar på veckofinalen av "Halv Åtta...".

Sen kommer Jocke och killar mig på ryggen, och så sover jag antagligen före åtta. Klockrent.


Ska bli skönt med en helt ledig helg. Känns som det var längesen. Hoppas på lite solsken så att vi kan vara ute på Lördagen. Vore skönt.


Jocke har ringt och pratat med Kjell idag, han som jag buffade till lite. Hrm. Väldigt trevlig, och snäll är han. Vet inte riktigt om jag skulle ha den tonen om någon knöcklat till min nya pärla. Men men. Det löste sig lite bättre iallafall. 3000 kr i självrisk på vår bil, och 1000 kr för att vår försäkring ska betala hans skador på bilen. Men... Vår Bettan, liksom. En 98:a, som gått

35 000 mil. Inte direkt så att hon är värd speciellt mycket (jo, för mig såklart). Så vi hoppar över vår försäkring. En ny kofångare går på 2500 kr, och det är ju fortfarande lägre än vår självrisk. Kanske kan få tag på en begagnad eller så. Får se.

Den här snälla mannen skulle iallafall komma hit en sväng på Lördag, så att vi kan skriva på alla papper och så.


Apropå män. Det ringer en man till mig från Falu Parti varenda Tisdag morgon. Jag beställer grönsaker till jobbet därifrån. Den här mannen. Undrasaflundra hur han ser ut. Han förgyller min trista Tisdag varje vecka, eftersom han har en så glad och trevlig röst, och är så glad och trevlig. Vore sååå spännande att veta hur han ser ut.

Man får ju en bild i huvudet. Samma sak när man lyssnar på Radio. Lyssnar oftast på Morgonpasset på P3. Ibland när dom har en gäst där, som jag inte känner igen, men fastnar för rösten, då måste jag fort som tusan in på deras hemsida och kolla upp personen ifråga. Ännu en störning hos mig.


Nu ska jag ta och fixa lite kvällsthe. Over.

Ovido - Quiz & Flashcards