Alla inlägg den 23 mars 2009

Av Lisa Hillbom - 23 mars 2009 19:45

Sååå kul att ha något att se fram mot!


Jag och Therese i egen hytt, och ett till bekant sällskap från gatan!


24/4 bär det av. Ser fram mot det alldeles gräsligt mycket!

Av Lisa Hillbom - 23 mars 2009 17:31

Det vore något! Planerna smids för fullaste muggar, och det vore alldeles ljuvligt.


Jocke deklarerade på internet idag, och det var ett minst sagt positivt besked. Det bara fortsätter blåsa i medvind för oss. Det känns som att vi är värda det. Nu väntar vi bara på mitt besked. Hoppas det håller samma klass!


Barnen och jag blir hemma i morgon med. Ingen feber eller så, men Linus har en förskräckligt grön näsa. Och då ska jag torka den. Ingen dagisfröken. Så i morgon är iallafall spikat, så får vi ta en dag i taget efter det. 


Nu ska jag ta en kopp kaffe med mannen.





Av Lisa Hillbom - 23 mars 2009 09:27

Titta så fint.


Vi har ätit frukost, tvättat oss, klätt på oss. Jag satt mig vid datorn med en kaffekopp, barnen har disco till Astrid Lindgren. Kommer ut i soffan och bevittnar detta kramkalas. Det värmer i mammahjärtat. Åh, mina gryn.


Är ju hemma i dag på förmiddagen, mama kommer upp på eftermiddagen. Ville inte lämna bort dom i 8 timmar när dom är lite sådär. Båda har en envis hosta och Linusen är alldeles grön i näsan. Så vi får se hur läget ser ut i morgon.


Planeringsdag idag ju, så dagis är ju stängt. Så på eftermiddagen åker jag ut till gläntan och planerar lite tillsammans med de andra tjejjorna.

Ovido - Quiz & Flashcards