Alla inlägg den 2 mars 2009

Av Lisa Hillbom - 2 mars 2009 21:03

Det är kärlek. Riktig kärlek.


Mina ögon tåras alldeles fjantigt mycket, och jag blir varm i hela kroppen. Deras kroppsspråk, sätter dom tittar på varandra. Hur dom tar i varandra och pratar till varandra.

Dom har hittat rätt, och det är sååå fint att se.


Och jag blir bara att längta, längta, längta efter min älskade Man. Min fina Jocke. Värlens bästa pappa. Han ger, ger och ger. Och ibland känns det som jag bara tar, även om jag verkligen anstränger mig för att bli bättre på att komma ihåg att säga allt bra till honom. För han är bra. Mycket bättre än vad han någonsin kommer förstår.


Han är min Handy Man. Typiskt att han jobbar till elva idag. Vill ha hem honom, nu.


Får väl nöja mig med City Akuten.

Av Lisa Hillbom - 2 mars 2009 18:05

Mina älskade små gryn sitter i soffan med pymmis på, och äter sin obligatoriska bompafrukt. En halv banan, ett halvt äpple och en halv apelsin. Always.


Idag efter jobbet får vi upp en sväng till stan. Sagas jacka var tvungen att bytas. Noll koll, som jag tydligen har, så insåg jag att den var en storlek för liten. Inte liten så, men hon skulle kunna ha en storlek större. Och så var det samma storlek som förra jacka. Kändes ju onödigt. Men! Det fanns ingen 120 av dessa otroligt fina rosa/vita jackorna. Sååå. Det blidde en röd.

Känns helt okidoki ändå. Dels insåg jag hur sjukt opraktiskt det var, eftersom den var vit där bak. Lite korkat. Ner mot rumpan liksom. Och jag känner min Saga. Den kommer inte vara vit länge, och hennes mamma kommer go nuts. Och så ska det inte vara. Hennes kläder är till för att lekas i, hon ska inte behöva oroa sig för att smutsa ner dom.

Samt. Den andra Didriksson-tönten på gatan (mohahah Linda!!!) hade visst köpt två rosa till Felicia och Matilda. Tvätta på du Linda!!! Haha!

Saga har en röd, som smutsen inte syns alls på!

Närå.


Så. En hel liten historia om en jacka.


Iallafall, var det första gången jag var själv till stan med båda, utan vagn. Notera: utan vagn.

Mr Runaway gjorde mamma svettig. Men det gick bra. Helt över förväntan. Först tog vi oss en fika på Åhléns. Hade gärna kikat på bokrean, men där insåg jag Linus begränsningar. Sen vidare och bytte jackan, in på leksaksaffären, Lindex och sen hemköp. Där gjorde vi värsta fyndet! Färsk, hel kyckling för 19,90 kr/kg. Det ni! Me like. Så det blev middagen idag. Succé, som alltid när det handlar om kyckling.


Det känns som jag har glömt något. Men jag kan inte komma på vad...


Häromnatten vaknade jag mitt i en märklig dröm. Vi hade skaffat hund! En Golden som hette Pia... Hallå. Vart kommer en sån sak ifrån?


Nu ska jag göra lite välling till en sur och trött Linus. Sen ska Tada ner i sängen också, sätter på lite Pelle Svanslös till henne.


Over.

Ovido - Quiz & Flashcards