Alla inlägg den 13 februari 2009

Av Lisa Hillbom - 13 februari 2009 18:12

Är så Satans jävla trött på att se Laila Bagges röv i tidningarna. Överallt, tamejfan. Och inte är det en bild heller.


So?


Har det inte hänt något annat? Finns det inget annat att skriva om? Är vi verkligen intresserade?

Är det vad vi vill se när vi läser expressen.


En dingding värld.

Av Lisa Hillbom - 13 februari 2009 18:05

Ja, det var jag som valde formarna till Linus kalas! Linus älskar Dora, och har massa filmer, och tittar på det varje morgon. Visst var dom fina? Säg till din mamma att ni ska kolla på tårtpinglan.se och skicka iväg en liten beställning, så kan ni också baka fiiina muffins!


Nu, till den trista verkligheten. Vi var ner till doktorn med Linus idag - igen! I natt hade han 40 graders feber - igen! Men nä, inget fel på honom. Och jag måste nog hålla med om att det kändes ganska tryggt, han är så otroligt pigg ändå. Äter och dricker. Så det går ingen nöd på honom, ännu. Men som Doktor Per sa, det är en färskvara. Bedömningen alltså! Gäller att vara uppmärksam. Men sänkan hade gått ner, sen i Onsdags iallafall.


Saga verkade piggare. Men sen helt plötsligt såg det ut såhär i soffan. Och efter det en temp på 39. Som det känns nu så kommer inte mina barn till dagis på Måndag heller. Vi får se. Men då jobbar Jocke eftermiddag, så då är det ju lite enklare att pussla.


Jocke, däremot, är feberfri. Så nu är vi iallafall två vuxna. Det är ju skönt.


Vi har ätit en ljuvlig middag med lax, fetaost och klyftpotatis. Till efterrätt blev det fruktsallad med melon, blåbär, ananas och en massa annat gott. Lite riven vit choklad och en klick vispgrädde till. Mums. Så nu är vi mätta och belåtna.

Saga rörde inte maten, men hennes medicin har nog inte riktigt gjort susen ännu, så hon blir säkert hungrig snart.


Ikväll blir det Let´s Dance. Lite gott att äta till, så är kvällen gjord.



Ovido - Quiz & Flashcards