Alla inlägg den 11 februari 2009

Av Lisa Hillbom - 11 februari 2009 15:58

Linus hade inte öroninflammation. Lite förhöjd sänka, men det var allt. Det var ju skönt.


Jocke ligger och vilar med Linus. Dom har dönat av båda två.


Saga fick följa med mamma och pappa hem en sväng, komma ifrån det här sjukhuset. Men vänta, nåt fattas ju! Ja, just ja! Saga måste ju också få feber!

Mamma skickade precis ett sms och berättade att Saga har 38,6.


Så. Det var dagens rapport.


Vi gör ingenting, absolut ingenting. Vi äter ostkrokar och cola till mellanmål, glasspinnar till frukost, och skorpa och blåbärssoppa till kvällsmat. Det här är den värsta lilla förkylningsepedimi min kropp har skådat. Vi orkar ingenting.


Jo. En sak. INTERNETSHOPPING!!!

Har gjort ett fynd till Linus födelsedagskalas. Ville hitta några roliga muffinsformar. Inte dom här tråkiga, vanliga vita. Lite klatschigare.

gav mig rackarn på det, och nu är dom på väg hem till min lådda! 50 st djungelmönstrade och 50 st Doramönstrade. Dora är Linus stooora Idol. Han kommer bli grymt impad av sin mamma!


Eller så bryr han sig inte.

Av Lisa Hillbom - 11 februari 2009 09:18

Jaha. Då är det bara Saga som klarar sig då.


Linus och Jocke är på väg ner till doktorn nu. Linus har haft så hög feber i tre dagar, i natt hade han 40,2. Och nu märks det väl att han har ont i öronen. Jocke vaknade med 38,2. Pust.


Så vi får se vart hela det här slutar. Tror vi skulle behöva en vecka extra ledigt för att ta igen oss efter den här persen.


Återkommer.

Ovido - Quiz & Flashcards