Alla inlägg den 6 april 2010

Av Lisa Hillbom - 6 april 2010 18:18

     

Det senaste inom Bosse-terapin: En klicker.


Vi klickar, klickar och klickar. Falukorv i fickorna mest hela tiden. Ska bli spännande att se hur det fungerar på honom. OM det fungerar på honom. Ger det ett försök iallafall. Kanske ett lättare sätt att trötta ut honom, än att försöka gå ihjäl sig. Även om det är raketbränsle för att tappa några kilo. Vore liksom kul att känna att han verkligen är trött någongång. Pust.


Har en bekant som klickat sina hundar, och tycker att det fungerat kanoners. Så vi försöker. Träffade henne igår, tillsammans med hennes hund. Han och Bosse hälsade dock inte. Tränar ni mycket passivitet ute? Öhh... nä. Så vi stod där i en timme, och Bosse gjorde ingenting. Och tänk så trött han var. Av att inte göra något.

Är liksom min första hund, så jag har ju säkert gjort en massa fel. Men man lär sig med tiden. Och så får man sålla lite. Miljoner råd, men man får skaka av sig det som känns alldeles galet.


Utedag för hela slanten idag. Hann precis bylsa på båda alla kläder, och skulle precis plocka bort frukosten och förbereda lunchen - lite halvt stressad - och så kommer Linusen med bajs i kalsongerna. Lovely. Not.


Sen blev det iallafall cykling och lunch ute. Men kallt var det. Brrr.


I morgon väntar vi finfrämmande av Anna, Albin och Anton. Blir en heldag med lunch tillsammans. Det händer inte ofta, så det ser vi fram emot.


Nu ska vi snart lägga två trötta barn, sen blir det SuperMario för hela slanten. Han kommer åka på spö, den där Hillbom!

Av Lisa Hillbom - 6 april 2010 09:28

Vilken fantastisk start på påskolvet. Vi vaknade vid halv åtta, sen låg vi i sängen och slöade och kikade på tv till nio. Nu är frukosten snart klar, sen blir det utedag för hela slanten.


Det smidiga är att lunchen är snart fixad den med. Passade på, och gör så mycket som möjligt nu på en gång. Torsken är snart färdig i ugnen, sen gör jag såsen färdig. Skalar och ställer potatisen på plattan, så att jag bara kan springa in och sätta på den när magen knorrar. Perfa!


Torsk och äggsås på en minut. Hihi.


Nu ska jag serva kidsen med lite mannagrynsgröt och ägg. Om dom kan slita sig från Madicken.

Ovido - Quiz & Flashcards