Alla inlägg den 22 april 2009

Av Lisa Hillbom - 22 april 2009 19:49

Pust. Jag är helt färdig. Finitio. Kaputt. Over and out, liksom.

Jag är sååå trött, så trött, så att det är omänskligt.

Nästa vecka ska jag inte göra nåot annat alls, än att jobba och sen åka hem och vara tillsammans med prutt och skrutt. Ingen stress, ingenting. Vi ska bara ha det skönt. Det behöver jag. Långhelg är det ju också då, som bonus, liksom.


Men först har vi ju helgen att se fram mot! Jäklarns i mig, vad vi ska kryssa! På Fredag förmiddag bär det av. Sen är det 24 timmar ensamhet. Mohahah!


Idag när Jocke kom hem från jobbet, så åkte vi till stan och åt mjukglass. Men i samma stund som vi satte oss ner med glassarna, så försvann solen. Så då blev det en vända till Dollarstore, för att slösa några kronor. Köpte en fin liten present till min Tant Mamma. Hon har ju haft Saga i två dagar, och idag var även Linus hemma (GN AB = Grön i Näsan AB.). Hon kommer även ha barnen i morgon och på Torsdag. Men i morgon kommer jag hem i tid. Ska till och med försöka smita lite tidigare. Fick ju 2 timmar komp idag, eftersom vi hade möte på eftermiddagen.

Och i morgon är det skräpplockardag på jobbet. Barnen ska ut och plocka skräp, sen blir det picnic i det Gröna. Små Foliepaket med klyftpotatis, köttbullar och korv. Kanske en glasspinne efteråt. Hoppas vädret är med oss, bara.


Nu ska jag krypa ner i soffan till mina två kottar, som det känns som jag inte träffat alls på två dagar.


Och så när man väl gör det, så är man bara trött och grinig. Skäms, på mig. Skärpning.

Ovido - Quiz & Flashcards