Alla inlägg den 18 april 2009

Av Lisa Hillbom - 18 april 2009 19:31

Måste bara tillägga, att kortet över sjön, var för att visa att isen faktiskt är borta!

Av Lisa Hillbom - 18 april 2009 19:17

Åh. Vilken dag! Tänk om alla Lördagar vore såhär, vad ljuvligt jag skulle må.


Började dagen med en lååång frukost. Tror vi satt i lite mer än timme. Sjukt skön start på dagen. Sen kröp jag ner i sängen och läste skvallertidning. Oj. Det händer liksom inte ofta, att man kryper till sängs efter frukosten. Men det var mysigt.


Sen drog jag och Saga iväg på promenad. Klarblå himmel, och strålande solsken. Alldeles fantastiskt. Saga cyklade, och jag försökte hänga med i hennes tempo. Vi tog en vätskekontroll vid konsum, annars plöjde vi på. Gick promenaden över Söppenmyren.  Åh, så vackert det var. Helt makalöst. Jocke och pjub mötte upp oss på vägen, sen gick vi vidare till den planerade ridninge. Linus premiärade, och han var så sjuuukt söt i den där hjälmen, så jag hade lätt kunnat äta upp honom. Prinskorven!

Två varv, sen åkte vi vidare till korvkiosken.

Sen har dagen bara flytit på! Massor av trevligt sällskap, goda glassar, god mat. Ja. En riktig "ladda-batterina-dag".


Hade funderingar på att åka till Furuvik i slutet på Maj. Är lite sent ute, med tanke på att vi tänkte boka hotell. Det är knök överallt. Kollade av ren nyfikenhet Vildmarkshotellet på Kolmården. Jag vet inte om man ska skratta eller gråta. Det är ju heeelt sjukt. En natt, med inträde för en dag. 3285 kr. Förstår ni? Det är ju helt jävla sjukt. Tänk vad man kan hitta på för om pengarna. Det är ändå bara boende. Mat och bensin på det, och du är snabbt uppe i 5-6000 kr. För en natt! Det är helt orimligt. Är ju för tusan en halv resa till Grekland. Nä. Fy rutti. Hittar vi inget boende, så åker vi till Furuvik över dagen bara. Går lika bra det med.


Nu ska jag gå och sätta på mig lite kaffe. Stupar väl annars.


Igår vet jag knappt hur jag tog mig till sängen. Jag var så trött. Vet kanppt hur det gick till, men jag och Jocke vaknade vid halv tolv, med TV:n på. Hm.

Av Lisa Hillbom - 18 april 2009 07:02

Saga kom upp till oss i natt. Hon snörvlade och drog in så jag höll på att gå bananas.


Sen kommer hon upp nu på morgonen, med alldeles fullt med blod runt hela söta lilla näsan. Prutt. Dåligt samvete? Ja.


Men det känns konstigt. Hon har aldrig blödit näsblöd förr... Hm.

Ovido - Quiz & Flashcards