Alla inlägg den 10 april 2009

Av Lisa Hillbom - 10 april 2009 18:35

Vilken alldeles fantastisk dag!


Sov till 9. Eftersom vi somnade som klubbade sälar vid tio, så betyder det att vi hade sovit 11 timmar. Gissa om det är lyx för en småbarnsmamma?!

Jocke vaknade med sprängande huvudvärk, så jag gav mig ut och planterade lite vårblommor och gjorde fint på trappen. Sen kom Saga äntligen hem! Lilla pruttunge, hon var efterlängtad!

Hon var ute och pysslade med lite geggamojja och grejer. Sen dök Linusen upp. Lika efterlängtad han också, men han sov.


Efter lunchen begav vi oss till Hagge! Där nalkades kalas för 9-åriga kusinen. Det är så sällan man träffas, släkten, så det kändes som ett tillfälle att nappa på. Lite gött fika gjorde ju inte saken värre.


Hemma blev det ute, direkt. Vilka ur och skur-ungar vi har! Helt makalöst. Är så otroligt roligt att se dom leka. När Saga lekte själv idag, så stog jag i dörren och smög på henne. Hon pratade och pratade, samtidigt som hon rörde i någon smaskig lersoppa. Tänka att vara så lättroad. Så enkelt allt skulle vara.


Ute till sex, kom dom in för att äta, fast beslutna att gå ut efter maten. Men. Sååå trötta barn fick stanna inne.

Så nu ligger dom i varsinn soffa, med varsinn filt och varsinn skål godis. Lyckan är gjord.


Saga och Matilda skulle ut och vara påskkärringar på gatan i morgon. Är egentligen lite sådär... för det. Men jag går med. Och då känns det ok. Kanske ska åka runt till lite nära och kära också. Får se vad som hinns med.


Fullt upp i morgon med, såklart. Studsmattan ska sättas upp, kaninburar möbleras, ritas påskkort och klockan fyra ska vi till mamma och pappa och äta mat. Så vi vet vad vi har att göra.


Sen blir det en lugn Söndag, när vi ska skjutsa iväg barnen till Farmor och Farfar, så ska vi ut på rajtan. Känns kul! Extra roligt om grannen kan få fingrarna ur och dricka lite vin med mig! Tanta.


Nu ska jag krypa ner under en av dom varma filtarna i soffan och få lite kärlek innan grynen knoppar in.

Ovido - Quiz & Flashcards