Alla inlägg den 19 april 2009

Av Lisa Hillbom - 19 april 2009 21:24

Min finaste tjejja, ligger hemma i min sköna säng, och sover som en prinsessa.


Allt är alltså, alldeles precis som det ska vara.

Av Lisa Hillbom - 19 april 2009 20:01

Syntes ju inte alls på bilden med släpet. Hoppas det här blir bättre...

Av Lisa Hillbom - 19 april 2009 19:44

Japp. Kvällsnöjet här i huset. Vi lä väl inte vinna den här gången heller... Men men. Hoppet är väl det sista som överger en. Vi har väl lika stor chans som vilken annan som helst. Eller nåt.


Pannkaka blidde det idag. Köttsoppa först. Linus blev såklart skitsur på sin Mor. Soppa? Nej, tack. Han är väl en av de stora anledningarna att hans avdelning på dagis inte kan ta in pannkakorna samtidigt som soppan. För så äter inte barnen soppa.

Tänk att det är så poppis. Helt sjukt. En mjölklump, liksom.

Men Nissepisse klämde 4 pannkakor.


Vi hade ju gjort en alldeles supergod fruktsallad idag. Saga var med och fixade i ordning den, men sen skulle ju hon till Mormor och Morfar. Så hon fick med sig en liten matlåda! Mycket viktiga grejer. Gullfia.


Pjupin är på väg till sängs efter ett bad i hon. Börjar bli tradition härhemma. Äh, skitsamma. Så länge ungen blir ren.


Måste komma ihåg att kasta mig på telefonen i morgonbitti och ringa vårdcentralen. Saga hade kissat flera gånger hos Mamma och Pappa. Och hon är ingen småskvättare. Hon nämner inget om att det skulle göra ont, men jag vill ändå att det ska kollas upp.


Vi hämtade sand i morse, om någon undrar över bilden. Lååångt ut i skogen! Så då kan man göra sånt här bus, när man vet att man är ensam och så. Barnen var fullständigt överlyckliga!

Av Lisa Hillbom - 19 april 2009 16:28

En genomförkyld Saga har landat hos vårdhemmet i Moga. Mormor och Morfar tar hand om en genomförkyld Saga.


Det tar emot liiite, måste jag erkänna. Känns inte riktigt 110% rätt. Men det funkade, så vi kör på det här. Ska ringa vårdcentralen i morgon och kolla om dom tycker att vi bör lämna en kissprov på henne. I såna fall följer Mormor med henne och håller handen.


Så Linus har ensamrätt på Mammis och Pappis idag. Han sov middag... typ... alldeles för länge. 3 timmar eller nåt sånt. Så vi har precis ätit fruktsallad till mellis. Blir det bara pannkakor senare. Frågade pjupin vad han ville ha.

- Pizza.

Skadade små barn!


Nu ska jag surfa runt lite på Ellos. Jag och Therese har stooora problem med kläder till helgen. Ganska angenämt problem, egentligen.  Eller... I - landsproblem. Mohahah!

Ovido - Quiz & Flashcards