Alla inlägg den 27 september 2010

Av Lisa Hillbom - 27 september 2010 18:26

Maj Gadd!


Jag är sååå trött. Det var en tuff helg! Men väl värt det.


Idag har både man och barn slagit i huvudet, eller nåt. Jocke har legat i som en gnu här hemma, i förmiddags. Bäddat rent i alla sängar, tvättat, vattnat blommor, strykt och gud vet allt. Värsta knäppen...!


Och barnen sen då. Vi tog en liten promenad ner på byn när jag kommit hem. Var ju en alldeles fantastiskt fin höstdag. Så vi gick ner till lekparken en sväng, med Bosse. Och sen hem igen. Dom hade cyklarna.


Och den promenaden måtte väl heeelt ha tagit musten ur dom. Dels vräääkte dom i sig mat. Och efter dusch och frukt så kom Linus med sin Nalle och bad om att få gå och sova. Det har inte hänt många gånger, kan jag säga. Om det ens har hänt.


Annars tuffar det på. Ännu en smetad vecka framför oss. Tänkt om - om, om, om - nästa vecka kunde få förbli tom. Det har fan i mig vart fullsmetat i almanackan.


På Onsdag kommer Anticimex och besiktar huset, sån där grej som dom gör vart fjärde år, när man har deras trygghetsförsäkring. Och jag är så jävla nervös att jag får magsår! Fy fan. Usch. Är alldeles övertygad om att det kommer att vara något större fel. Helt bombsäker.


Nu blir det crosstrainern, sen soffläge.

Ovido - Quiz & Flashcards