Alla inlägg under augusti 2009

Av Lisa Hillbom - 11 augusti 2009 18:37

Sååå fin att titta på.


Och en sååå fantastiskt fin låt.


Varför gör han inte mer musik?


http://www.youtube.com/watch?v=WK3GF_3Ey94

Av Lisa Hillbom - 10 augusti 2009 22:04

Nåt är ju knasigt med räkneverket på den här sidan. Inte kan mina läsare ha ökat med typ... 20 personer per dag sista veckan.


Varför skulle den?


Så spännande är inte mitt liv.


Och så många kan inte läsa, eftersom jag nästana aldrig får någon kommentar.


69 läsare på en dag. Sick.

Av Lisa Hillbom - 10 augusti 2009 22:01

Lipstick Jungle.


Åhhh. Sex and the City, men typ 1000 gånger bättre. Så jävla skitbra.


Dagens tips. Måndagar 21.00


Nu ska jag krypa ner i sängen och invänta min kärlek. Kanske läsa senaste Mama en sväng innan jag däckar.

Av Lisa Hillbom - 10 augusti 2009 20:00

Nu väntar duschen.


Barnen har precis somnat i sina sängar. Nyduschade och mätta i magen.


Jag ska duscha, göra mig en kopp the, och krypa ner i soffan.


Slut för idag, tack för idag.

Av Lisa Hillbom - 10 augusti 2009 14:08

Första arbetsdagen avklarad. Det var lugnt, och få barn. Men rörigt blev det ändå. Tack vare min älskade lilla prinsunge härhemma.


Han somnade ju i soffan igår, vid kvart i sex. Vaknade 6.30 i morse. Han har nästan sovit 13 timmar. Någon timme senare undrar Jocke vart han är någonstans. Då sitter han i trappen och sover!!! Mitt barn? Nä... Så otroligt fel. Jocke ringde direkt och talade om vad som hänt, och ringde sen vårdcentralen.

Linusen var kritvit i ansiktet och jättetörstig.


Efter ett tag ville han ha frukost. Sen fick han ont i magen, så Jocke följde med honom in på toaletten. Då spydde han. Sen la han huvudet mot Jockes ben, och somnade. Han somnade ståendes.


Inte alls mitt barn! Jätteläskigt.


Men sen tog han liksom igen sig, sakta men säkert... Jag mötte upp dom vid doktorn, och då var det inga fel alls på honom. Han hade ätit två bananer och ville hem, för han var hungrig.

Perfekt sänka, och ingen feber.


Helt otroligt märkligt.


Dr Pär trodde att det var vätskebrist. Att det är därför han är så slut, och att han drack för mycket vatten för snabbt. Men jag vet inte... Jag är sjukt vaksam nu. Han har ätit bra och ordentligt till lunch. Men pojken är banne mig inte frisk. Gick promenad med Bosse efter Jocke åkt till jobbet. La Linusen i vagnen med tutte och nalle. Inte ett knyst. Sen sov han.


Lika bra det. Annars hade han aldrig orkat till kvällen.

Fisen...


Men som sagt. Nu är jag vaksam på varenda litet tecken. Min prins ska må som den prins han är.

Av Lisa Hillbom - 9 augusti 2009 18:16

Japp. Så är det.


Nu är det slut på ledighet. Och det känns... Jag vet inte. Det hade ju onekligen vart enklare och lättare om regnet vräkt ner. Men icke.


Igår fick vi en sån där dag. En sån där ljuvlig dag. Jag minns att jag skrev om en sån dag i slutet på Maj. En sån där ladda-batterina dag. Och det komiska med det hela är väl att det är samma ställe det handlar om.


Älskade Solla.


Fina, fina stugan, där jag sprungit sååå många somrar. Jag blir alldeles varm i hjärtat. Det ifnns inget ställe man slappnar av mer på, som man njuter mer av lugnet, än på Solla. Farfars stuga. Och Carins. Och en liten bonusstuga.


Britta finns ju inte mer med oss. Men det är som Mamma säger. Man ser henne stå där på trappen med förkläde på, när man kommer med båten. Hon finns alltid kvar där. Oavsett.


Det finns inget ställe man blir mer barnslig på. Badar, fiskar och skrattar. Det är fantastiskt. Och alla borde ha rätten att ha ett sånt ställe.


Det är inte många dagar om året vi kommer ut dit. Eftersom det är taikon innan vi kommer hemifrån jämt. Vi är osams så det ryker i bilen. Svetten rinner. Är allt med? Vad har vi glömt? Mat, kläder, hund, barn och gud vet allt.

Men när vi väl kommer dit. Åh. Allt bara släpper. Och jag önskar sååå att jag hade möjlighet att vara där mer. För det är det finaste stället i världen, i mitt hjärta. Och jag vill så fantastiskt gärna att mina barn ska känna samma sak.


Nu till den trista vardagen igen!


Full rulle, hela dagen. Hela huset är städat, fönster tvättade, sängar renbäddade, typ fyra maskiner tvättade och torkade OCH ihopvikta.

Linus har inte arbetat hårt, men han däckade minsann ändå... Hihi.


Jobb i morgon, men för barnen blir det lugnt ett tag till. Jocke har två eftermiddagsveckor framför sig, så dom slipper antagligen dagis helt under den tiden.


Nu ska jag fixa frakten på ett traderapaket, sen är det kaffe och en dusch!


Over.

Av Lisa Hillbom - 7 augusti 2009 21:47

Trött, trött, trött.


Hur kan man vara så sjukt trött? Det är verkligen sjukt. Är det mina nya p-piller? För det här är ju fan inte normalt.


Nu ska jag sova. I morgon väntar en heldag på sjön.

Av Lisa Hillbom - 6 augusti 2009 19:18

Semestern börjar lida mot sitt slut... Men det känns heeelt ok, måste jag säga. Ska bli skönt att trilla tillbaka i rutinerna igen.


Få rätsida på mat, sömn och allt därtill.


Igår blev det Borlänge en sväng, i brist på annan sysselsättning. Vi kom hem så sent, så mat var liksom ingen idé. Så vi hade kvällsmys på altan. Gissa om det var uppskattat.


Idag flydde Saga fältet. Mest på mitt initiativ, kanske. Hon har vart så otroligt irriterad, sur, trött och grinig. Jag tyckte hon behövde en paus från lillebror, mamma, pappa och Bosse. Så hon åkte med mamma och pappa ut till stugan. Skulle tippa på att vi får hem en helt annan unge i morgon. Bra för henne.


Linusen är hemma och myser med oss, även om han tyckte det var otroligt taskigt att han inte fick följa med. Han kastade lego och skrek: orättvist!!!


Skitunge.


Idag åkte jag och barnen till hamnen en sväng, när Jocke grejade med taket. När dom ätit sina glassar och vi skulle åka hem blir Linus alldeles till sig!


- Nej! I åste öpa en assis åt pappis.


Såklart pappa skulle ha en glass. Sötunge.


Nu ska jag ta en kaffekopp på altan med mannen, innan vi kastar skrups i sängen. Sen blir det soffan och godis.

Ovido - Quiz & Flashcards