Alla inlägg den 29 juni 2009

Av Lisa Hillbom - 29 juni 2009 21:12

Vilka alldeles fantastiska dagar vi har fått den senaste tiden! Det är helt magiskt.

Riktiga sånahär boostar, som gör att man står ut resten av året.


Efter lite grillning av hamburgare åkte vi iväg till Storsand med kaffetermos och festis i högsta hugg. Typ kvar över sex. När barnen i vanliga fall sitter i soffan, duschade, redo att sova. Men nu är liksom allt... upp och ner.

Och det var alldeles... magiskt! Det var så ljuvligt. Titta bara på mina bilder. Behöver ju egentligen inte säga mer... Vilken kväll. Väl hemma blev det lite kvällsfika på altan, sen stupade två barn i säng. Och Bosse!


Det gick bättre att åka bil för honom idag. Barnen hade hörselkåpor med sig. Jo, det är sant. Så illa var det. Men som sagt, liiite lindrigare idag än tidigare gånger.


På affären idag fick jag en sån här "vill-vara-liten-igen-abstinens". Känslan bara vällde över mig på Ica. Det är ju mycket folk här nu som man inte känner igen. Så kallade utbölingar. Semesterfirare. Säketi en flådig stuga någonstans.

Och jag kan inte låta bli att längta tillbaka till när jag själv var liten.

I deras vagnar ligger grillkol, jordgubbar, läsk, ostkrokar... Om dom där små barnen bara visste hur bra dom har det. Inte behöve bry sig i något, ingenting alls. Baaara ha sommarlov.


Och jag tänker påå allt mamma och pappa hittade på med oss. Stort som litet, men allt lika uppskattat, än idag, när jag tänker på det.

En otroligt fin känsla.


Nu lämnar jag er med mina fantastiska bilder, så ska jag krypa till sängs. Stupar väl, som vanligt.

Ovido - Quiz & Flashcards