Alla inlägg den 8 juni 2009

Av Lisa Hillbom - 8 juni 2009 21:58

Med andra ord, kidsen sover, och jag surfar! Hihi.


Vi har vart ute hela eftermiddagen och planterat blommor och donat. Så nu känns det som det är sommar på gården och altan. Och trappen såklart.


Helgen är avklarad. Nu är det bara att se fram mot nästa helg. Full av kalasande! Både Lördag och Söndag är kalasdagar. Så de blir fullt upp. Och jag har inte bakat någonting... Ohhh. Det dåliga samvetet kommer över mig. Vill baka nåt annat än det vanliga. Men vet ju ändå vilken rosa-tjej Saga är. Så det vore kul att ge henne ett litet princessigt kalas. Tårtan är ju given. Just det. Rosa muffins har hon bett om. Kan jag nog fixa. På med lite rosa glasyr och nåt fint strösset. Brysselkex med rosa kanter. Kanske drömmar? Minns tusan inte när jag gjorde det sist. Have I ever...?

Kanske ska köpa hem lite smör i morgon och dra ett race.


Har bestämt med Bosses nuvarande husse och matte när vi ska hämta honom. Det närmar sig!!! Det är grymt spännande, men också lite läskigt. Men det blir nog bra. Kan inte göra mer än vad jag gjort. Har pluggat, pluggat och pluggat. Beställt böcker och läst, läst, läst. Är redan anmäld till valpkurs... Ja. Jag hoppas att allt det här blir bra. Men det blir det. Känns ju så i magen, så egentligen vet jag inte vad jag oroar mig för.

Vi har till och med beställt märgben från slakten! Lite saker som ska inhandlas när skattepengarna kommer. Bur till bilen, bur in, sele och lite sånt smått och gott.


Kanske skulle man hålla sig vaken till Pappa Hillbom kommer hem. Vore ju att överträffa mig själv.


Idag har jag för första gången i mitt liv sett en bålgeting. Herregud! Det var det mest groteska jag sett! Jag och Elin höll på att uppa av, på fläcken. Och inte vågade vi ha ihjäl den heller! Vi inbillade oss att om vi kastade en sten på den så skulle den studsa bort, sen skulle den ställa sig på bakbenen och kasta tillbaka den!!! Sååå äckligt sjukt stor. Säkert 3 cm och jag överdriver INTE!!! Så nu ligger den där, under grill-locket, med fyra stenar på locket, men jag skulle fan inte bli förvånade om den flygit iväg med locket på ryggen. Brrr. Blä.


Det får räcka för idag. Fy fan...

Ovido - Quiz & Flashcards