Direktlänk till inlägg 29 juni 2009

Sommardagar...

Av Lisa Hillbom - 29 juni 2009 21:12

Vilka alldeles fantastiska dagar vi har fått den senaste tiden! Det är helt magiskt.

Riktiga sånahär boostar, som gör att man står ut resten av året.


Efter lite grillning av hamburgare åkte vi iväg till Storsand med kaffetermos och festis i högsta hugg. Typ kvar över sex. När barnen i vanliga fall sitter i soffan, duschade, redo att sova. Men nu är liksom allt... upp och ner.

Och det var alldeles... magiskt! Det var så ljuvligt. Titta bara på mina bilder. Behöver ju egentligen inte säga mer... Vilken kväll. Väl hemma blev det lite kvällsfika på altan, sen stupade två barn i säng. Och Bosse!


Det gick bättre att åka bil för honom idag. Barnen hade hörselkåpor med sig. Jo, det är sant. Så illa var det. Men som sagt, liiite lindrigare idag än tidigare gånger.


På affären idag fick jag en sån här "vill-vara-liten-igen-abstinens". Känslan bara vällde över mig på Ica. Det är ju mycket folk här nu som man inte känner igen. Så kallade utbölingar. Semesterfirare. Säketi en flådig stuga någonstans.

Och jag kan inte låta bli att längta tillbaka till när jag själv var liten.

I deras vagnar ligger grillkol, jordgubbar, läsk, ostkrokar... Om dom där små barnen bara visste hur bra dom har det. Inte behöve bry sig i något, ingenting alls. Baaara ha sommarlov.


Och jag tänker påå allt mamma och pappa hittade på med oss. Stort som litet, men allt lika uppskattat, än idag, när jag tänker på det.

En otroligt fin känsla.


Nu lämnar jag er med mina fantastiska bilder, så ska jag krypa till sängs. Stupar väl, som vanligt.

 
 
Ingen bild

Taina

29 juni 2009 21:32

Det kallar jag sommarbilder =) Väldigt fint ansiktsuttryck på Saga där i plurret.

 
Ingen bild

mammis

30 juni 2009 19:53

Det värmer i hjärtat när ni(Bror Jocke,du och Annsingen) med glädje nämner något som ni kommer ihåg med ett leende från er uppväxt,det är härligt! Jaa,vilka fantastiska bilder!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa Hillbom - 15 december 2010 18:18

http://blogg.mama.nu/mellanhimmelochjord/

Av Lisa Hillbom - 5 november 2010 17:57

Efter det där inlägget, så borde typ någon tipsa Ingvar Kamprad, sen borde han sponsroa mig med ett fett stort IKEA kök. Ett bondkök där jag och barnen kan kladda loss ordentligt. Med gott om plats?   Vem mejlar Ingvar? ...

Av Lisa Hillbom - 5 november 2010 17:49

Här skulle det ligga ett fint kort, på Sagas mess från köket. Men kameran kaikade ur, så ni får hålla tillgodo utan.   Iallafall så har Fröken hjälp mig att laga mat idag. Ett tips från coachen till alla er som har små matvägrare. Låt dom vara me...

Av Lisa Hillbom - 5 november 2010 16:22

Att jag är en sucker för låttexter, det är ju old news för er som hängt med i bloggen ett tag. Vet att ni inte är så himlans många nu, men det känns ok. Nästan bättre. För ni som läser nu, är antagligen uppriktigt intresserade, och läser för att ni b...

Av Lisa Hillbom - 22 oktober 2010 14:13


Jag har många kusiner. Mest på min mammas sida. Vi ses inte jätteofta. Väldigt sällan, faktiskt. Alldeles för sällan.   Och dom gånger vi ses, så kommer det alltid vara... fel. Konstigt. För någon fattas. Kommer alltid fattas.   Lilla Johan. ...

Ovido - Quiz & Flashcards