Alla inlägg den 3 juni 2009

Av Lisa Hillbom - 3 juni 2009 14:24

Vart tar tiden vägen?


Helgen bara rusade iväg. Trädgårdsarbete, grillning med nära och kära, båtåkande och badande i alldeles för kallt vatten! Men, det var en heeelt fantastisk helg.

Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera mig här. Vill ju inte tappa dom som läser helt, för att det tråkar ut dom att kolla bloggen med att det aldrig finns något att läsa.


So, hang in there.


Torsdag i morgon. Betyder ny bild på Bosse. Ska bli spännande! Kan inte fatta att det bara är tre veckor kvar tills han kommer till oss! Längtar enormt.


Våra kaniner håller nog på att göra slut med oss. Halva gatan jagar runt dom. Och Jocke tycker inte att det gör något om dom smiter. Dumma Jocke. Så kan man ju inte säga.

Men... Vill någon ha dom? Ni får dom? Utebur, två inneburar, två odrägliga kniner. Gratis. Vi lär väl behöva betala någon för att bli av med dom där två... Jockes idéer.


Barnen har alltså bara tre veckor kvar på dagis. Ljuvligt för dom! Vet att man inte ska säga såhär, men jistanes vad dom har hållt sig friska! Dom har knappt vart sjuka alls den här våren! Peppar peppar gånger hundra!!!


I helgen är det drakbåtsfestival. Roligt för barnen på dagen, och för mamma och pappa på kvällen. Svärmor ställer (som alltid) upp och tar barnen på kvällen. Så vi ska grilla med ett par grannar. Ska bli skoj! Hoppas på bra väder!


Linus pott-tränar, har slutat med välling. Tur nästa bebis kommer snart. För tydligen håller min prutt på att bli stor snart. Eller... Han kommer alltid vara lilla pjubin för mig. Alltid min minsta bebis.


Nu ska jag kika in på kontot om det kommit några skattepengar! Suger i shoppingtarmen!


*** Idag har vi förlorat en när och kär. Hoppas att du äntligen har fått lugn och ro, och att du mår bra där du är nu. Du finns alltid i våra hjärtan. ***

Ovido - Quiz & Flashcards