Alla inlägg den 22 september 2009

Av Lisa Hillbom - 22 september 2009 19:53

Det är jag idag det...


Vet ni vem jag har haft på besök i mitt kök idag? Farbror Livsmedelsinspektör!!!

 

Jag har vart så sjukt rädd för det här, så jag tror inte att någon kan förstå. En sån obehaglig känsla i hela kroppen, av att stå där och bli granskad. Jag har vart livrädd, sååå länge.

 

Men det gick bra. Över förväntan.

 

Men jävlar anamma vad jag är bombad i huvudet nu. Jag är så trött, så trött, så trött. Efter barnen somnat la jag mig i soffan med en skål med glass och en stor kopp kaffe.

 

Men jag har hunnit med att vara effektiv. Har gjort 2 middagar med köttbullar (varav vi åt en idag) och 2 middagar köttfärssås. Grymt skönt att ha lite färdig mat i frysen.

Vi gör ett försök med en ny variant. Förra månaden hade vi ju månadshandling och matsedel. Den här månaden går vi igenom reklamen varje Söndag, och handlar efter de erbjudanden som finns. Lite mer pyssel, men värt ett försök. Får se vad som funkar bäst för oss.

 

Linus är trött. Det känns som han kanske är på väg att bli sjuk. Han har vart så ledsen och hängig idag. Fröken Lolis, du håller väl ögonen på honom i morgon? Det är svårt. Man kan ju inte vara hemma varenda gång dom är trötta och slitna. Jesus. Då skulle ju jag ligga hemma i soffan jämt. Haha!

 

Nu blir det idol och mys.

 

Over.

Ovido - Quiz & Flashcards