Alla inlägg den 27 september 2009

Av Lisa Hillbom - 27 september 2009 19:13

     Japp. Idag blev det frulle, sen bar det av till skogen! Engångsgrillar, körv och ett himla käckt humör! Vi hittade massor av svamp. Men ibland känns det inte riktigt som att det är det viktiga. Det är just den där grejen, att sitta där på bänken i skogen, och bara vara. I love it.


Väl hemma hände något. Städryck värre. Hela källaren är städad. Badrummet skurat, sängarna renbäddade. Allt färdigt. Jocke tar övervåningen i morgon. Nice.


I morgon blir det fullt upp. Jobb, sen avlösning på Jocke hemma. Sen upp till min bror Jocke i stan, som fyller år. Sen hem och äta mat, sen räfsnäs och valpkurs. Hemma vid nio. Mamma kommer och tar barnen vid sextiden. Så det blir ingen rolig dag.


Sen hoppas jag att den här veckan går jätte, jättefort. För på Lördag är det kryssning. Vi har sån tur, så Farmor och Farfar tar barnen på Fredag, så att vi slipper hela det stressmomentet på Lördag morgon. Vilken lyx. Plus att vi får ju lite sovmorgon. Bussen går ju 10.45 så vi kan ju egentligen sova till... typ... nio. Och det, kära du, är lyx!


Sen ska vi bara ha kul i ett helt dygn. Äta god mat, dricka gott, skratta en himla massa och bara vara. Utan barn.


För som läget ser ut hemma nu, så får jg höra ordet mamam ungefär 500 ggr på en timme. My god. Jag förstår inte hur det går till.


Nu ska jag göra sista rycket på barnens lekrum, sen blir det en dusch, och sängen.

Ovido - Quiz & Flashcards