Alla inlägg den 27 juli 2009

Av Lisa Hillbom - 27 juli 2009 11:08

Vi bara dajsar runt härhemma. Sjukt skönt, må jag säga.


Igår tog Mamma och Pappa pjupin ett tag. Under protester, skall dock tilläggas, då han absolut skulle vara hemma.

Sen lämnade vi av Bosse hos snälla grannar, och så åkte resterande tre till kupolen för att fortsätta vår lilla historia om Tre:s kassa, pinsamma, dåliga, gräsliga service. Den fortsatte vara ungefär lika dålig. Med andra ord har vi fortfarande inga telefoner. Efter tre veckor. Snyggt, tre.


Väl hemma blev vi VARMT välkomna hem. Det var varmt. I kylen. Där ska det inte vara varmt.


Så vi lånade en kyl av grannen! Haha! Så funkar det här på Stoneway. Med säckkärra drog vi hit en kyl. Och vår gamla står i garaget. Som tur var hade odm inte hivat iväg deras när dom köpte en ny. Så vi kunde låna den så länge. Så i eftermiddag bär det av till elgiganten.


Sen ska vi förhoppningsvis komma undan sånt här ett tag. Det som är kvar är väl frysen... Men annars är allt nytt. Känns bra.


Tills om tio år. Mohahah!


Funderar på om jag ska köpa mig en ny digitalkamera. Vår är så grymt kass. Suddiga bilder. Irriterar mig något fruktansvärt.


Är sugen på den här:


http://www.elgiganten.se/product/foto%2bvideo/digital-kompaktkamera/COOLPIXS230RD/nikon-coolpix-s230-spara-500


Vi får väl siii.


Barnen har beställt fisk, så fisken står i ugnen. Tror det blir fiskgratäng. Körde in den med vatten, citron, dill, salt, svartpeppar, äppelbitar, lök och morötter. Kan man använda buljongen som sås. Busenkelt.

Potäter till.


Nä, nu ska jag kika vidare.

Over.

Ovido - Quiz & Flashcards