Alla inlägg den 11 juli 2009

Av Lisa Hillbom - 11 juli 2009 19:37

1. Införskaffa gummistövlar innan vovve flyttar in i familjen.


2. Införskaffa regnkläder innan vovvoe flyttar in i familjen.


Nyss hemkommen från en liten tur i skogen. En överlycklig hund plaskade i alla miljoner sjöar, som bildats på stigen efter detta satans regnande.


Och jag - nybörjare som jag är - i gympaskor och mjukisbyxor. Det kippade mellan mina tår. Det är inte så jävla roligt...


Eftersom man är modell större så är det inte så jäkla lätt att hitta bra ytterkläder. Tydligen tror klädtillverkare att stora människor inte kan tycka om att vara ute. Fel.

Ellos är liksom enda hoppet. Och för någon månad sen satt jag och trånade efter ett snyggt, helsvart regnställ. Men snålheten satt på min axel och sa nej. Så jag lät bli.


Idag insåg jag att jag måste verkligen.


Slut i min storlek.


Fan.


Så... Ja... Det är väl bara att inse att jag kommer bli blöt. Surt. På många sätt.


Hittade dock ganska snygga på herrsidan (dock inte figursydda, hihi), så jag ska ringa i morgon och kolla upp om det kommer in fler på damsidan, alternativt om dom kan hjälpa mig att omvandla storlekarna på herrsidan så jag får till det rätt.


Öh... det blev långt och rörigt! Summasummarum: Förhoppningsvis ska jag inte behöva vara blöt så länge till.


God natt.

Av Lisa Hillbom - 11 juli 2009 14:36

Vi har inte gjort någotning alls. Och det har vart alldeles ljuvligt! Bara njutit av att ha pappa Jocke hemma. Fikat bullar i soffan och tittat på saltkråkan.


Fixat en smarrig "daimsemifreddo" (hette tydligen så...) som står i frysen till efterrätt ikväll. Lite som cheesecake, men med hackad daim och maränger. Ser jag myyyychet fram emot. Men först ska vi äta potatisgratäng med mängder av grädde och vitlök, vitlökssmör och skinkschnitzel. Mums.

Var grymt sugen på typ... entrecote eller något sånt. En röd köttbit, liksom. Men snålheten tog över. Varför ska det vara så jävla dyrt!?


Vårt sovrum nere i källaren är snart färdigmålat, sen flyttar vi ner. Betydligt mycket svalare, och kanske lite mer tryggt för barnen, att vi alla är på samma plan.


Så nu ska jag kika in på ellos.se och kolla om jag hittar en snygg lampa.


Over.

Ovido - Quiz & Flashcards