Alla inlägg den 27 maj 2009

Av Lisa Hillbom - 27 maj 2009 14:02

Redan Onsdag. Den här veckan gick fort. Precis som alla andra veckor. Och månader. Och år! Idag ska jag och Lill-Hillbomskan försöka plita ihop lite inbjudningskort till hennes 4-årskalas. Känns heeelt overkligt.

Men så är det.

Vi håller tummarna för fint väder, så att vi kan vara på baksidan. Vore behändigt. Tänkte ha det mellan 11-13, och ha lite korvgrillning. Slipper hela Lördagen försvinna. Blir ju kalas på Söndagen sen (14 Juni, hennes riktiga födelsedag). Då kommer släkten trilla in runt två-tiden. Vore ju trevlig om vädergudarna ville vara med oss även denna dag.


I helgen - apropå väder - ska det ju tydligen bli kanonväder! Skönt. Är marknad i Ludvika, men jag och Jocke är överens om att bojkotta den. Vi var i Furuvik förra helgen, och 6 Juni är det ju marknad här. Så vi håller tyst om det. Schhh...

Istället ska vi fixa och dona. Rulla gräsmatta! På Söndagen ska vi hämta 4 kvadratmeter gräsmatta. Ska bli skitkul! Vi har grävt ur släntar och fixat och donat. Och nu ska det äntligen bli färdigt! Staket ska vi också försöka få till, innan Bosse flyttar in till oss.

Så på Lördag kommer svärmor och svärfar hit och hjälper till. Blir lite grillat på kvällen sen, också. Blir nog bra.


Jocke och jag har precis haft skiftbyte i bregottfrabriken. Han jobbar eftermiddag, och jag slutar ett. Sitter och slappar lite, har precis duschat. Ska snart åka ner till Mamma. Skulle få mat där. Osis! Hihi. Ännu mer osis att Anna skulle vara där, så vi får snusa lite på miraklet. Me Love.


Vi är trötta, trötta, trötta. Saga kom upp vid elva igår, när Jocke kom hem. Sen bökade hon ända fram till halv två. Så ringde min klocka sex. Kul. Not. Hon drömde iallafall om sniglar. Hon var hysterisk. Hon sprattlade, kastade kuddar, rullade ur sängen och det var sniglar överallt! Jesus... vilken natt. Så ikväll somnar vi nog som klubbade sälar, skulle jag gissa.


Nu ska vi äta lite mellis, sen åker vi till Mammsen och Pappsen.

Ovido - Quiz & Flashcards