Alla inlägg under december 2009

Av Lisa Hillbom - 6 december 2009 13:31

      


Pepparkaksbak för hela slanten idag!

Jocke gick helt bananas, och började skära en skogsmaskin, på fri hand sådär. Jag ville väl inte vara sämre, eftersom jag anser att det är jag som borde vara bäst på det här. Gjorde en prinsessa. Och jävlar vad jag åkte på däng! Han slår mig ju med hästlängder, den fan.


Massa goda pepparkakor blidde det iallafall. Sen pannkaksstekning. Nu väntar snart lite fika med mamma och pappa, sen en Bosse-prommis.


Sen nästa expriment. Ikväll blir det råstekt potatis, ugnstekt fläskkarré och hemmagjord beasås.


Återkommer såklart med resultat.

Av Lisa Hillbom - 3 december 2009 18:03

  


Japp. Såhär trött blir man av nästan en hel vecka på dagis.


Fredag i morgon. Jag hade värsta överraskningen på G till min älskade man. Winnerbäck i Ejendals Arena. Har ordnat barnvakt hos Svärmor. Dum som jag va, så berättade jag för Jocke att jag hade ordnat något speciellt till i morgon. Och han blir som ett jävla barn på julafton! Och börjar gissa som en idiot. Och jag blir mer och mer irriterad för jag inser att snart kommer han slå huvudet på spiken. Och visst.


- Nu kom jag på det! Winnerbäck!


Jävla skitgubbe.


Jag blev så sur och vrång, så jag bojkottade det. Jag sket helt enkelt i det. Måste man gissa? Och om man nu tror man kommer på det, så  HÅLL KÄFTEN!


Irritationen gick över. Vi är vänner igen. Men det blir inget Leksand. Men barnvakten behåller vi, om vi får Britt-Marie?

Sen njuter vi av att vara själva istället. Mycket pengar, en konsert. Biljetterna går på 720 kr. Mat, bensinpengar. Det drar iväg som tusan. Så vi unnar oss något här i stället. Funderar lite på att ringa runt och kolla om det möjligen finns två platser kvar på något julbord häromkring.


Får se vad det blir. Vi får lyssna på Winnerbäck i bilen dit! Mohahah!


Nu ska jag ut och gå med granntant.


Over.

Av Lisa Hillbom - 2 december 2009 13:58

  



Betyder det här att jag är världens sämsta mamma? Barnens mellis idag. I soffan, framför bompa.


Skäms på mig.


Saga skrek som vanligt, när vi skulle från dagis idag. Linus kastar sig runt halsen på en och säger: äntligen får vi åka hem!

Saga skriker. Så fort hon ser mig. Hon tycker att det är fruktansvärt orättvist att hon inte får stanna på dagis längre. Hon inser inte vilka gulddagar hon har. Sju till ett. Det är ju för bra för att vara sant.

Men inte för Fröken.


Igår var hon inte heller nöjd. Jag gjorde kålpudding. Så gudomligt gott. Potatis, lingonsylt och gräddsås till.


Och Saga grät. I ren panik. Hon tycke att det luktade så förskräckligt illa, så hon höll på att kräkas. Hon bönade och bad att jag skulle ta bort lukten.


Det första hon sa när hon kom upp i morse var att det inte luktade längre, och att det var bra.

Det första Linus säger när han vaknar - eller knappt har vaknat - beror lite på vem som kommer in till honom. Är det hans mamma som darrar hela ansiktet och han frågar efter sin pappa. Är det däremot pappa som kommer in, så säger han: Ska vi kolla på skogsmaskinerna?


Nu inväntar vi pappsen, sen ska jag ta en prommis med Bosse. Försöka hinna med att få se lite sol idag kanske.

Ovido - Quiz & Flashcards