Alla inlägg den 28 mars 2010

Av Lisa Hillbom - 28 mars 2010 18:08

Är det någon som tittar in här nuförtiden?


Tänkte bara säga hej. Hur mår ni?


Här rullar allt på. Våren närmar sig med stormsteg, vilket känns alldeles fantastiskt. Visst är det ett lika stort mirakel varenda år? Tänk att allt kommer igen. Det är liksom... fint.


Vi mår bra. Vi håller oss friska, peppar, peppar. Och den här veckan jobbar jag 4 dagar, sen har jag tagit fyra dagars semester nästa vecka. Så ett långt, välförtjänt påsklov väntas. Ska bli underbart, må jag säga.


Sommartid, påskriset är klätt. Cykelpremiären avklarad för Saga. Vingligt, men det gick. Mitt i farten i västa backarna hörde jag ett hysteriskt: Kan nån stoppa mig????

Men hon redde ut det med.


Viktklubben rullar på. Men det går trööögt. Blev bortskämd med att det gick väldigt bra i början. -12,1. Det har vart upp och ner, och upp och ner. Så vi får väl se. Jag ger inte upp.


Mer då...? Jag vet inte.


Har precis som alla andra tittat på Uppdrag Granskning och blivit fly... förbannad. Tänkte på min egen lilla dotter. Min fina, fina unge. Hon ska också bli tonåring. Och det värker i hela mig när jag tänker på det. Fy.


Semestern är bokad. En vecka på västkusten. Åh, så skönt det ska bli. Bara vi fyra, ingen annan. I love it. Längtar ihjäl mig.


Sådär ja. En liten, lättsam uppdatering.


Ni då? Allt bra?

Ovido - Quiz & Flashcards